banner913
banner932
banner1012

Ayşegül Aldinç mest etti

banner1020

Ayşegül Aldinç, Girne Rocks Hotel’de iki gece üst üste verdiği konserinde adeta müzik ziyafeti yaşattı. Zarafeti ve muhteşem sesiyle gönüllere taht kuran yorumcu eşsiz parçalarıyla eğlence severlerle inanılmaz bir gece yaşattı

banner974
Ayşegül Aldinç mest etti

banner971

Türkiye’nin ünlü sanatçısı Ayşegül Aldinç, Girne’de Rocks Hotel’de iki gece üst üste verdiği  konserinde adeta müzik ziyafeti yaşattı.

Zerafeti ve muhteşem sesiyle gönüllere taht kuran yorumcu birbirinden güzel şarkılarını konukları için seslendirdi.  Siyah şık elbisesi ile herkesi kendine hayran bırakan sanatçı sahnede istek parçaları da geri çevirmemeye özen gösterdi.

Gecede “Durum Leyla” “Seni Sevmek Var ya” “Kara Sevda”, “Beni Hatırla” gibi sevilen parçalarını güçlü yorumuyla eğlence severler için seslendiren sanatçı konuklara unutulmaz duygu dolu saatler yaşattı.

Konser öncesi Türkiye’nin ünlü şovmeni Mehmet Ali Erbil de sahne alarak yaptığı espririlerle herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.