banner913
banner932
banner1012

Aşkın’la nostalji yolculuğu

banner1020

Uzun siyah elbisesi ve zerafeti ile büyük beğeni kazanan Aşkın Nur Yengi, 90’ların sevilen şarkılarını seslendirerek Merit Crystal Cove Hotel konuklarına nostaljik bir gece yaşattı

banner974
Aşkın’la nostalji yolculuğu

banner971

 

Merit Crystal  Cove Hotel’de sahne alan Aşkın Nur Yengi, 90’lı yılların popüler parçaları ile hayranlarını nostaljik bir yolculuğa çıkarttı.

Uzun siyah elbisesi ve zerafeti ile büyük bir beğeni kazanan Aşkın Nur Yengi, ‘’90’lar, hayatımızın en güzel yıllarıydı. 90’lara merhaba dedik, bu şarklarla aşık olduk. Tüm şarkıları birlikte söyleyelim’’ diyerek sevilen şarkılarını art arda seslendirdi.

Sahneden inerek pek çok parçasını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendiren Aşkın Nur Yengi, daha sonra fasıl şarkıları ile de büyük alkış aldı.

Hayranlarının istek şarkılarının neredeyse tamamını seslendiren Aşkın Nur Yengi, sevenleriyle bol bol özçekim gerçekleştirdi. Eline aldığı mendili sallayarak konuklarını dansa kaldıran ve kendisine eşlik etmesini isteyen Aşkın Nur Yengi, ‘’Ben artık her demden söylüyorum ama bizimle şarkı söylemek isteyen, fasıl seven varsa sahneye gelsin’’ diyerek yanına gelen hayranlarıyla art arda şarkılar seslendirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.