banner913
banner932
banner1012

Aşk şarkılarıyla Girne’yi salladı

banner1020

Türkiye’nin ünlü sanatçısı Rafet El Roman Rocks Otel’de sahne alırken, sanatçı romantik aşk şarkılarıyla adeta Girne’yi salladı

banner974
Aşk şarkılarıyla Girne’yi salladı

banner971

Türkiye’nin en romantik aşk şarkılarını seslendiren ve bestekar yönü ile Türk müzik sektöründe önemli yeri olan Rafet El Roman cuma ve Cumartesi akşam Rocks Otel’de  sahne aldı. Ünlü sanatçı romantik aşk şarkılarıyla adeta Girne’yi salladı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı gecede Rafet El Roman’ın “Aşk-ı Virane”, “Bana Sen Lazımsın”, “Olmuyor Bitanem” , “Direniyorum” gibi birçok romantik eserinin yanı sıra hareketli parçalardan da oluşan geniş bir repertuarıyla muhteşem bir gece yaşandı. Hayranlarının gece boyunca şarkılarına eşlik ettiği Rafet El Roman salonda konuklarla da yakından ilgilendi.

Gecede sahne alan Ediz Onay ve Grup Boğaziçi konuklara konser öncesi coşkulu saatler yaşatırken Türkiye’nin sevilen şovmeni Mehmet Ali Erbil ise yaptığı esprileriyle herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.