banner913
banner932
banner1012

Arash’la coşkulu gece

banner1020

İran’ın dünyaca ünlü şarkıcısı Arash, Girne’deki konuklarına unutamayacakları bir gece yaşattı

banner974
Arash’la coşkulu gece

banner971

İran’ın dünyaca ünlü şarkıcısı Arash, Merit Royal Hotel ve Merit Premium Hotel ortak etkinliğinde sahne aldı. “Bora Bora” şarkısıyla müzik listelerini kasıp kavurduktan sonra dünya çapında aranan bir isim olan Arash, farklı ülkelerden gelen hayranlarının da aralarında olduğu yaklaşık bin 500 kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.

1960-1970’li yılların çizgilerini taşıyan dans şov ve havai fişek gösterisiyle başlayan gecede alkışlar eşliğinde sahneye çıkan ünlü şarkıcı “Bora Bora” şarkısını neredeyse tüm konuklarla hep bir ağızdan seslendirdi. “Enerjinizi hissetmek istiyorum” diyerek konuklarını dansa davet eden Arash, Pure Love ve Broken Angel gibi klasik olmuş aşk şarkılarıyla duygusal dakikalar yaşattı.

2009 yılında Eurovision şarkı yarışmasında kendisini zirveye taşıyan şarkısı “Always” ile geceye devam eden Arash,  hayranlarını kırmayarak sahnede bol bol selfie çekti. 

“Bu gece beni izlemeye gelen tüm konuklara ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek sahneden ayrılan Arash, aralarında Rusya, Moldova, Azerbaycan ve İran’dan gelen hayranlarının da bulunduğu konuklarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.