banner913
banner932
banner1012

Altın Kadeh Meyhaneleri heyecanı dorukta

banner1020

Kıbrıs Rakı Festivali tarafından düzenlenen “Altın Kadeh Meyhaneleri” açılış konseri için sayılı günler kaldı. Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda Bengü ve Gökhan Tepe’nin sahne alacağı etkinliğe çok az bir süre kala masa rezervasyonları ve bilet satışı yoğun bir ilgi ile devam ediyor

banner974
Altın Kadeh Meyhaneleri heyecanı dorukta

banner971

 

Kıbrıs Rakı Festivali’nin bu yıl Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda düzenlediği Altın Kadeh Meyhaneleri’nin ilk etkinliği için rakıseverlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Kadehlerin altın anlar için kalkacağı açılış konseri, Bengü ve Gökhan Tepe’nin geceye özel repertuarı ile 23 Eylül Cumartesi akşamı Lord’s Palace Hotel Bella Marin’de gerçekleşecek. 18 yaş üstü katılıma açık olan etkinlik saat 19.00’da başlayacak.

Rakıseverlerin lezzet, müzik ve muhabbetin büyüsüne kapılacağı muhteşem organizasyona sayılı günler kala masa rezervasyonlarının yoğun bir ilgi ile devam ettiği ve biletlerin tükenmek üzere olduğu açıklandı.  Tekirdağ Rakısı Altın Seri eşliğinde Kömür Steak&Ocakbaşı tarafından hazırlanacak fix menünün sunulacağı açılış konserine 0533 846 48 77 ve 0533 836 34 62 numaralı telefonlardan masa rezervasyonu yaptırılabilir. Etkinliğe katılmak isteyenler Lord’s Palace Hotel’de bulunan Altın Kadeh Meyhaneleri standından da bilet temin edebilirler.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAKİ KAMPANYA DİKKAT ÇEKİYOR

Açılış konseri için tasarlanan keyifli bir sosyal medya kampanyası dikkatlerden kaçmadı. Rakı kadehinin içerisine buz düşerken ekran görüntüsü alıp #AltınKadeh hashtag’i ile paylaşan sosyal medya kullanıcıları açılış konserinde iki kişilik davetiye kazanma şansını yakalayacak. Kampanya, 21 Eylül Perşembe gününe kadar katılıma açık olacak. Kazananlar 22 Eylül Cuma günü sosyal medya hesaplarında açıklanacak. Detaylı bilgi için “altinkadehadada” sosyal medya hesapları veya www.altinkadeh.com web sitesi takip edilebilir

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.