banner913
banner932
banner1012

Akdeniz’in en güzeli İtalyan Telma

banner1020

13 ülkeden birbirinden güzel genç kızların katıldığı Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması’nda güzellik tacını takmayı başaran isim, İtalyan güzel Telma Yadeira oldu

banner974
Akdeniz’in en güzeli İtalyan Telma

banner971

Ülkemizde düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması’nda İtalya adına mücadele eden TelmaYadeira, Akdeniz’in en güzel kızı oldu.

Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde düzenlenen Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması, 13 ülkeden birbirinden güzel genç kızların mücadelesine ev sahipliği yaptı. Sunuculuğunu Lübnanlı başarılı program yapımcısı Nermine Korban Bechara’nın yaptığı yarışmada, güzeller jüri üyelerinin karşısında dereceye girebilmek için mücadele etti.

Juri üyelerinin karar vermekte bir hayli zorlandıkları görüldü. Yapılan değerlendirmeler sonunda güzellik tacını takmayı başaran isim İtalyan güzel Telma Yadeira oldu. Tunus adına yarışmaya katılan Kawla Gueye ikinci olurken, Fas güzeli Fatimazahra Moho üçüncülüğü elde etti. Portekiz güzeli adına yarışan Alexandra Garces birinciliği kazandı.

Gecenin finali ise keyifli bir konser ile yapıldı. Dans gösterilerinin ardından sahneye gelen Tunuslu ünlü şarkıcı Yousra Mahnoush, geceyi zirveye taşıdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.