banner913
banner932
banner1012

Akdeniz akşamında Karadeniz rüzgarı

banner1020

Merit Otelleri’nin Mavi Geceler konseptinde sevenleriyle buluşan Resul Dindar, Karadeniz müziğinin coşkulu temposuyla konukları hiç yerlerine oturtmadı

banner974
Akdeniz akşamında Karadeniz rüzgarı

banner971

Karadeniz müziğinin önemli temsilcilerinden Resul Dindar, Merit Otelleri’nin Mavi Geceler konseptinde sevenleriyle buluştu.

Karmate Grubu’nun solisti olarak tanınan Resul Dindar,  yeni albümünde yer alan, farklı dillerdeki parçalarını Merit sahnesinde hayranlarıyla hep bir ağızdan  söyledi.

Konser salonunu dolduran konuklar Karadeniz müziğinin coşkulu temposuyla yerlerinde oturamadı. Resul Dindar'ın temposunu hiç düşürmediği iki saatlik sahne performansı boyunca tulum ve kemençe ile coşan konuklar, bol bol horon tepti.  

Merit Otelleri yoğun konser programlarıyla birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam edecek. Önümüzdeki Kurban Bayramı programında  Merit Royal sahnesinde Gülben Ergen ve Erol Evgin konuklarıyla buluşacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.