banner913
banner932
banner1012

Adriana Lima KKTC’ye gelmekten son anda vazgeçti

banner1020

Metin Hara ile ilişkisi biten Adriana Lima, Kuzey Kıbrıs’tan aldığı modellik teklifini önce kabul etti, sonra da gelmemek için bahaneler buldu

banner974
Adriana Lima KKTC’ye gelmekten son anda vazgeçti

banner971

Brezilyalı top model Adriana Lima, Balizza'nın 2 Mart'ta Girne Les Ambassadeurs Hotel'de düzenlenecek defilesinde baş manken olarak podyuma çıkacaktı. Önce teklifi kabul eden Lima, daha sonra bahaneler üretmeye başladı.

300 BİN DOLAR İSTEDİ
İstanbul üzerinden Kıbrıs'a gitmek istemeyen Lima, ücretini 300 bin dolara çıkardı ve medyanın çekim yapmaması şartı koydu. Defilenin organizatörü Müjdat Kavas, "Adriana, Türkiye'ye gelmemek için böyle yaptı, anlaşmayı iptal ettik" dedi.

MADEM ÖYLE İŞTE BÖYLE
Defilede; Adriana Lima yerine Victoria's Secret modelleri Candice Swanepoel ve Karolina Kurkova'nın çıkabileceği öğrenildi.

KEDİ GÖZÜ MAKYAJIYLA DİKKAT ÇEKTİ

ABD'de bir etkinliğe özel olarak yaptırdığı kedi gözü makyajı ile katılan dünyaca ünlü yıldız Adriana Lima, 14 bin TL değerinde elbise tercih etti.

Victoria's Secret modelliğinden emekli olan Brezilyalı model Adriana Lima,Los Angeles'ta çevre yararına düzenlenen Hollywood davetine katıldı.

Lima, David Koma imzalı 1938 sterkin değerindeki asimetrik elbise giydi.

37 yaşındaki yıldız, kedi gözü makyajıyla dikkat çekti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.