banner913
banner932
banner1012

72 yaşındayım, derslerimi çalışıyorum

banner1020

Yılların eskitemediği sanatçı Fedon, Merit Crystal Cove Hotel’de verdiği konserde enerjisiyle herkesi hayran bıraktı

banner974
72 yaşındayım, derslerimi çalışıyorum

banner971

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Yunan müziğin ünlü temsilcisi Fedon, hayranlarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi. “Mavi Geceler” konseptine uygun olarak giydiği mavi ceketiyle sahneye çıkan Fedon,  kendisi ile özdeşleşen Rumca parçalar ile başladığı konserine konuklarının da eşliği ile Türkçe şarkılarla devam etti.

Yoğun ilgi üzerine konserinin daha büyük bir salona alınmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Fedon, “Siz beni sahneden kovana kadar sahnedeyim” dedi. Vokalisti ile yaptığı düetlerde büyük alkış alan Fedon, hayranlarını da kırmayarak gelen istek parçaları seslendirdi. Kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Fedon, kadın hayranlarının özçekim isteklerini de geri çevirmedi.

Sahneye davet ettiği dansçılarının sirtika şovuna konukların da katılmasıyla eğlenceyi zirveye taşıyan Fedon, sirtaki müziği için, “Dünyanın en güzel müzik tonu bu” dedi. Sahneden inerek şarkılarını hayranları arasında seslendiren ve herkesi dansa kaldıran Fedon,  konserini İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı ile sonlandırdı.

Konser sonrasında kendisini takip eden gazetecilerle sohbet eden Fedon, yaşına rağmen yüksek sahne performansının sırrıyla ilgili soruya, “Sırrı alkış, istenmek ve sevgi. Ben 72 yaşındayım. Az değilim yani. Halen sahnede performansım yerinde. Derslerime çalışıyorum” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.