banner913
banner932
banner1012

2018 gelin çiçekleri trendi

banner1020

Bir gelin adayının zarafeti ve şıklığıyla taşıdığı gelinliklerin en önemli aksesuarı gelin buketleridir. Gelinliğiniz ne kadar güzel ve tarzınıza uygun da olsa, gelin buketleri gelinliğin şıklığının adeta tamamlayıcısıdır. İşte 2018 gelin çiçeklerinde öne çıkanlar...

banner974
2018 gelin çiçekleri trendi

banner971

 Yapay çiçeklerden yapılan gelin buketleri, bir döneme damgasını vursa da son yıllarda taze ya da kurutulmuş çiçeklerden tasarlanan gelin buketleri revaçta. Hepsi usta ellerde şekillenen gelin buketleri, artık bir ömür boyu saklamak isteyenler için özel olarak ince ince işleniyor.

Peki nasıl bir gelin buketi size uygun olabilir?

Eğer pastel renkler seviyorsanız ve gelinliğiniz de uygunsa, romantik düğünlerin vazgeçilmezi buketler sizin için en uygunu olacaktır. Aynı zamanda Sonbahar düğünleri için de pastel tonlar ideal bir seçim haline geliyor.

gelinbuketleri-4

Canlı, hareketli ve ışıltılı bir gelinlikse tercihiniz, çiçekleriniz de en az gelinliğiniz kadar aydınlatmalı. Canlı çiçeklerden oluşturulmuş bir buket, gelinliğinizin tamamlayıcısı olacaktır.

gelinbuketleri-5

Renkli ve özgür bir gelin mi olmak istiyorsunuz? Elbette gelin buketleriniz de kurutulmuş rengarenk çiçeklerden oluşabilir. Üstelik her tonu bukette kullanmanız, kişiliğinizi de yansıtmanızı sağlayacaktır.

gelinbuketleri-8

2018’in Bohem modasını mı tercih ediyorsunuz? Düğün konseptiniz ve gelinliğinizin yanında, Vintage ve Gipsy tarzını da harmanlayan, özgürlük ve doğallığın ifadesi gelin buketleri tam size göre. Ayrıca daha geniş çiçek koleksiyonlarını görmek için 2-4 Şubat’ta İstanbul Lütfi Kırdar’da yapılacak olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı ziyaret edebilirsiniz…

gelinbuketleri-2

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.