banner913
banner932
banner1012

Maçı yedek kulübesi kazandırdı


Soydan Sakallı

Soydan Sakallı

Okunma 22 Kasım 2019, 23:03

K-PET Süper Ligde haftanın en önemli maçında, haftaya lider giren Yenicami'yi deplasmanda mağlup eden Mağusa Türk Gücü liderliğe yükseldi.

Özellikle ikinci devrede göze hoş gelen futbol, soğuk havaya rağmen tribünlere gelen kalabalık futbolseveri ısıttı. Taraftarların zaman zaman yaptıkları coşkulu tezahüratlar ve yakılan meşaleler geceye renk kattı.

Maçın ilk devresinde Mağusa Türk Gücü orta sahada rakibine oranla daha etkili olmasının da getirisiyle daha atak olan taraftı. Ancak sarı yeşilliler gol pozisyonu yaratmakta üretken olamadılar. 2 takımın bulduğu pozisyonlardan Mağusa Türk Gücü kaleci Ercan'ın da hatasıyla golü buldu. Yenicami ise direğe takıldı.

İkinci devre ise oldukça tempolu başladı. Yenicami, Fırat'ın öldürücü 2 ortasından gelen gollerle bir anda maçta öne geçti.

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, 2-1 geriye düşen takımına hemen müdahale etti. Uğur ve Justice gibi önemli yıldızı oyuna aldı. Bu hamleler oyuna hemen etki etti. Uğur soldan arkadaşlarına gollük pozisyonlar hazırlamaya başladı. Justice ise maçın sonucunu belirleyen 90 dakikanın en güzel golünü ağlara bıraktı.

Sakatlıklar ve cezalılardan dolayı oldukça daralan bir kadro ile yola devam etmek zorunda kalan Yenicami antrenörü Özgü Bayraktar'ın ise hamle şansı yoktu. Ama Özgü Bayraktar'ın son bölümde sakatlanan ve yürümekte dahi zorlanan Fırat'ı oyunda tutması büyük bir hata oldu. Bu hata da pahalıya patladı.

Gecenin sonunda Mağusa Türk Gücü yedek kulübesindeki kaliteli hamle adamlarıyla maçı çevirmesini başarırken, aynı şansı olmayan Yenicami mağlubiyete razı oldu. Yenicami'den, Mağusa Türk Gücü'ne giden Ünal, oyunu 2 yönlü çok iyi oynayarak ve 1 de gol atarak gecenin kahramanı oldu.

Hakem triosunun iyi bir yönetim gösterdiği maçta Kerem Eran avantajları doğru uygulayıp, kritik pozisyonlarda bana göre doğru kararlar üretti. Yardımcıları da doğru bayraklarıyla Kerem Eran'ın işini kolaylaştırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.