banner913
banner932
banner1012

Yıltan Taşçı Akademi'den "Geçitkale'de Yaşam" Sergisi

banner1020

Yıltan Taşçı Akademi'nin 23 kursiyerinin 45 fotoğraftan oluşan 7. Fotoğraf sergisi “Geçitkale'de Yaşam” bu akşam saat 20.00’de Geçitkale Festival Alanı'nda açılacak.

banner974
Yıltan Taşçı Akademi'den "Geçitkale'de Yaşam" Sergisi

banner971

 Yıltan Taşçı Akademi’de çeşitli dönemlerde temel fotoğrafçılık ve kompozisyon kursuna katılan Ali Harper, Beykan Gazinocu, Cahit Arkut, Candan Behzatoğlu, Cem Cengiz, Evran Ahmet Evran, Faruk Şükrettin, Ferhat Altemur, Gül Kahraman Çetin, Hasan Darçın, İsmail Bozat, Leyla Çınar Algül, Mehmet Altuner, Melek Gazi, Nazife Uçar, Nermin Tüccaroğlu, Özgür Özsaygın, Peykan Gazinocu, Salih Cengaver Cem, Serap Çakır, Şerif Özege, Türkan Algül ve Veysi Canateş’in fotoğraflarından oluşan sergi 15 Eylül Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.