banner913
banner932
banner1012

Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde renkli gece

banner1020

banner974
Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde renkli gece

banner971

Yeniboğaziçi 9. Pulya Festivali tüm hızı ile devam ediyor.

Yeniboğaziçi Pulya Festivali kapsamında 2.si düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivalinde, ekipler canlı performansları yanı sıra kendi ülkelerine ait yiyecek ve içecek standları da kurarak kendi örf ve adetlerinin tanıtımlarını gerçekleştirdiler.

Daha sonra ise Festival güzeli ve Pulya güzeli güzellik yarışması gerçekleştirildi.

Yarışmada birinciliği Ukrayna kazanırken, ikinciliği Türkiye, üçüncülüğü ise Azerbaycan kazandı. Pulya güzeli ise Kırgızistan güzeli oldu.

Gecede bir de basın güzeli seçildi o ödül de yine Kırgızistan’dan katılan yarışmacıya gitti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise canlı heykel boyama etkinliği de düzenlenerek çocukların canlı heykelleri boyaması görülmeye değerdi.

Festival 27 Ağustos’a kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek. Festival kapsamında 23 Ağustos’ta Yaşar konseri, 24 Ağustos’ta Anadolu Ateşi ve 26 Ağustos’ta ise Aydilge konseri yer alacak.(MHA)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.