banner913
banner932
banner1012

Yaratıcı üç boyutlu materyaller sergilendi

banner1020

YDÜ’de okul öncesi dönemde materyal geliştirme dersi kapsamında hazırlanan materyallerin sergisi açıldı

banner974
Yaratıcı üç boyutlu materyaller sergilendi

banner971

 

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencilerinin Okul Öncesi Dönemde Materyal Geliştirme dersi kapsamında hazırlamış oldukları materyaller sergilendi.

Eğitim Sarayı Güzel Sanatlar Sergi Salonu’nda yer alan sergide, okul öncesi dönemde materyal geliştirme dersi kapsamında, okul öncesi çocukların yaşlarına ve gelişim alanlarına uygun temel kavramlardan renkler, şekiller, rakamlar, taşıtlar, boyutlar, zıt kavramlar, değerler, hayvanlar, hava durumu ve mevsimler ile ilgili birbirinden yaratıcı üç boyutlu materyaller sergilendi.

Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretim Görevlisi Dervişe Amca Toklu öncülüğünde düzenlenen sergiye katılan öğretim elemanları, okul öncesi öğretmenliği öğrencileri ve davetli okul öncesi öğretmenleri birbirinden yaratıcı üç boyutlu materyalleri ilgi ve merakla inceledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.