banner913
banner932
banner1012

Yakın Doğu Koleji öğrencilerinin fotoğrafları ödülle taçlandırıldı

banner1020

Yakın Doğu Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin katıldığı “3’rd Panciprian Student Photo Competition 2017” adlı fotoğraf yarışmasında, 1 ödül ve 10 sergilemeye layık görüldü

banner974
Yakın Doğu Koleji öğrencilerinin fotoğrafları ödülle taçlandırıldı

banner971

Yakın Doğu Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin katıldığı, yurt dışında geçerliliği olan, “3’rd Panciprian Student Photo Competition 2017” adlı fotoğraf yarışmasında, 1 ödül ve 10 sergilemeye layık görüldüğü bildirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, renkli ve siyah beyaz olmak üzere “Serbest Konu” ve “Sokak Fotoğrafçılığı” olarak iki kategoride gerçekleştirilen yarışmada, Yakın Doğu Koleji öğrencilerinden Halil Betmezoğlu “GO” adlı fotoğrafı ile ödüle layık görülürken, 4 sergileme aldı. Yarışmaya katılan; Sayra Gülmezer 2 sergileme, Ece Ecesoy 2 sergileme ve Fergül Karakartal ise 2 sergilemeye hak kazandı.

Uluslararası kriterlere uygun fotoğraf sanatçıları tarafından oluşan jüri tarafından değerlendirme yapılan yarışmada 120 fotoğraf seçildi. Yakın Doğu Kolejinden yarışmaya katılan dört öğrencinin ödüle ve sergilemeye hak kazandığı fotoğraflar, düzenlenecek sergi ile sergilenecek.

Duyal Tüzün : “Çalışmalarımızın Başarıya Dönüşmesinden Mutluyuz…”

Yakın Doğu Koleji Fotoğrafçılık Kulübü, sorumlu kulüp öğretmeni aynı zamanda Fotoğraf Sanatçısı olan Duyal Tüzün elde edilen başarı sonrası yaptığı açıklamada, Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin, uluslararası geçerliliği olan bir yarışmada da başarı elde etmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Tüzün, çok çeşitli fotoğraf sanatçılarından aldıkları bilgi ve deneyim ile kulüp faaliyetlerini desteklediklerini, tüm bu çalışmaların da birer başarıya dönüşmesinden gurur duyduklarını dile getirdi.

Kendisinin de fotoğraf sanatçısı olduğundan söz eden Duyal Tüzün, çocuklara verdikleri eğitimlerde ek olarak başka fotoğraf sanatçılarının bilgilerinden de faydalandıklarını ifade ederek,  ayrıca, öğrencileriyle birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki yarışmalara katılmak için hazırlıklarını sürdürmeye devam ettiklerini ve yeni başarılara imza atacaklarını vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.