banner913
banner932
banner1012

Üretim Merkezi Martta yeni atölyeler başlatıyor

banner1020

Koyu Kırmızı Kitap Cafe Üretim Merkezi Mart ayında başlayacak eğitimlerin tanıtımı yapmak amacıyla Girne Kapısı’nda stant kurdu.

banner974
Üretim Merkezi Martta yeni atölyeler başlatıyor

banner971

Stantta üretim merkezi yararına kitap satışı yapılırken yoldan geçenlere de canlı müzik keyfi yaşatılıyor. 

Perşembe akşamları felsefe sohbetleri, Cuma akşamları film gösterimi ve sohbetleri gerçekleştiren merkez, mart ayı itibariyle tiyatro, müzik, fotoğrafçılık, kadın ve emek olmak üzere ücretsiz atölye çalışmaları başlatacak. Üretim Merkezi Aktivisti Yusuf Alkım’dan edindiğimiz bilgiye göre, 4 Mart’ta akademisyen yazar Sibel Özbudun kadınlara yönelik seminer verecek. Merkezde ayrıca 8 Mart’a yönelik kısa bir belgesel de çekiliyor.

 Atölyelere katılmak için yaş sınırı yok ve çalışmalar ücretsiz. Atölyelerle ilgili 0548 854 2015 telefon numarasından detaylı bilgi alınabilir. Ayrıca Mart’a kadar Girne Kapısında bulunan Mevlevi Tekkesi önünde kurulan stantdan da bilgi alınabilir. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.