banner913
banner932
banner1012

Tosun Firarda’nın galası Acapulco’da yapıldı

banner1020

“Çiftlik Bank”la 130 bin kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan Tosun lakaplı Mehmet Aydın'ın skandalını anlatan 'Çift'lik Bank-Tosun Firarda' filminin galası, Acapulco Resort Convention & SPA’da gerçekleşti

banner974
Tosun Firarda’nın galası Acapulco’da yapıldı

banner971

Türkiye’de geçtiğimiz yıl “Çiftlik Bank” isimli bir banka kurarak 130 bin kişiyi dolandıran Mehmet Aydın'ın skandalını anlatan 'Çift'lik Bank-Tosun Firarda' filminin Kıbrıs galası geçtiğimiz Cuma akşamı Acapulco Resort Convention & SPA’da gerçekleştirilirken, film oldukça beğeni topladı.

Film gösterimine çok sayıda seçkin konuk katıldı.
Pis Yedili'nin Orço'su Burak Alkaş'ın başrolünde olduğu, Fercan Bay, Tayfun Sav, Vahdet Çakar, Murat Övüç gibi isimlerin rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda İsmail Hakkı Koç oturuyor.

Yönetmen İsmail Hakkı Koç, “Bizim amacımız aslında mağdur olan vatandaşlarımızın bu mağduriyeti bir daha yaşamamaları açısından, konuyu mizahi bir dille ve keyifli bir komedi filmi yaparak anlatmak” diyor.
Başrollerinde Burak Alkaş ve Fercan Bay'ın olduğu film “Çift'lik Bank - Tosun Firarda” 16 Kasım'da vizyona girecek.

Amerika’da, İstanbul'da ve ülkemizde Acapulco Resort Convention & SPA’da çekilen filmin dağıtımcılığını ise Özen Film yapıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.