banner913
banner932
banner1012

Tiyatro Festivali’ne muhteşem başlangıç

banner1020

Kıbrıs Tiyatro Festivali, “Güneşin Sofrasında” oyunu ile muhteşem bir başlangıç yaptı. Tiyatro severlerin hınca hınç doldurduğu salonda adım atacak yer kalmadı

banner974
Tiyatro Festivali’ne muhteşem başlangıç

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) “Yeryüzünde bir yer. İnsanca yaşamak için” teması ile düzenlediği 15. Kıbrıs Tiyatro Festivali, Türkiye’den Dostlar Tiyatrosu’nun sahnelediği “Güneşin Sofrasında” oyunu ile başladı. 
3 Ekim’e kadar 10 farklı oyunun 11 temsille yer alacağı Festival, önceki akşam saat 20.30’da Yakın Doğu Üniversitesi AKKM’de Genco Erkal’ın uyarlama ve yönetmenliğini yaptığı, kendisi ile Tülay Günal’ın performansına sahne olan müzikal “Güneşin Sofrasında” oyunu ile açıldı. 


Oyun sonunda LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber Genco Erkal ve Tülay Günal ikilisine festival plaketini takdim etti.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, plaket sunumu öncesi konuşmasında, festivale, çok yakışır bir şekilde Genco Erkal ve Dostlar Tiyatrosu ile başladıklarını belirtti.


Festival kapsamında 11 Eylül Pazartesi saat 20.30’da YDÜ AKKM’de Tiyatro Pera’nın “Vanya, Sonya, Maşa ve Spike” oyunu sahnelenecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.