banner913
banner932
banner1012

Tatlısu’da Bahar Gökhan rüzgârı

banner1020

Tatlısu Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Tatlısu Harnup ve Halk Dansları Festivali’nde sahne alan sanatçı Bahar Gökhan, hem sahne şovlarıyla hem de güzel sesiyle konukları mest etti

banner974
Tatlısu’da Bahar Gökhan rüzgârı

banner971

(MHA)

Tatlısu Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Tatlısu Harnup ve Halk Dansları Festivali, önceki akşam gerçekleşen ikinci gecesinde Judo gösterileri ve Bahar Gökhan ve Grup Vizyon konseriyle devam etti.

Festival akşamı spor aktiviteleri olarak Judo gösterisiyle başladı, katılımın yoğun olduğu festivalde Judocular büyük alkış aldılar.

Festivalde daha sonar sahne alan Bahar Gökhan ve Grup Vizyon birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Gökhan, hem sahne şovlarıyla hem de güzel sesiyle göz doldurdu. Gecede halka eğlenceli dakikalar yaşattı.

Gecenin sonunda Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Bahar Gökhan’a hediye takdim etmesiyle festivalin ikinci gecesi sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.