banner913
banner932
banner1012

“Sesini Yükselt, Haklarını Savun”

banner1020

Naci Talat Vakfı ve IKME Sosyo-Politik Araştırmalar Enstitüsü tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından ”Kıbrıslı Sivil Toplum Harekette” programı kapsamında finanse edilen ”Sesini Yükselt, Haklarını Savun” projesinin kapanış etkinliği ve “Good to Know” belgeselinin gösterimi yarın Naci Talat Vakfı’nda. Vakıftan yapılan açıklamaya göre, etkinlik saat 16.30 başlayacak. Açıklamada, gösterimi gerçekleştirilecek ”Good to Know” adlı belgeselin; gazeteciler, sivil toplum temsilcileri ve akademisyenlerin katkılarıyla barış gazeteciliği, medya etiği ve bilgiye erişim konularına mercek tutarak, durum tespiti yapmayı amaçladığı belirtildi.

banner974
“Sesini Yükselt, Haklarını Savun”

banner971

 


 
 
Açıklamada, gösterimi gerçekleştirilecek ”Good to Know” adlı belgeselin; gazeteciler, sivil toplum temsilcileri ve akademisyenlerin katkılarıyla barış gazeteciliği, medya etiği ve bilgiye erişim konularına mercek tutarak, durum tespiti yapmayı amaçladığı belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.