banner913
banner932
banner1012

Sanat dolu gece

banner1020

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği 3’üncü kuruluş yılını etkinlikle kutladı. Etkinlikte halk dansları gösterilerinin yanında, bu yıl hizmete giren tiyatro kolu da iki perdelik komedi oyunu “Coğrafya Kemal”i sahneledi

banner974
Sanat dolu gece

banner971

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği 3’üncü kuruluş yılını görkemli etkinliklerle kutladı.

Beyarmudu Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde 16 Aralık Cumartesi akşamı düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Nazif Metay Zorlu derneğin kuruluşundan bu yana yaptıkları faaliyetlerden bahsetti ve kuruluş amaçlarının başında gelen köy gençleri için çok amaçlı spor salonunu bu yıl hizmete koymanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

Etkinlikte halk dansları gösterilerinin yanında, bu yıl hizmete giren tiyatro kolu da Serkan Soyalan’ın kaleme aldığı, iki perdelik komedi oyunu “Coğrafya Kemal” i sahneledi.

Oyunun yazarı Serkan Soyalan da gecede yaptığı konuşmada, üretimin hayat bulduğu böylesine derneklerin sayısının artmasının, ülke sanat ve kültürümüzün yaşaması açısından çok önemli olduğunu vurguladı ve oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.