banner913
banner932
banner1012

Öldüren Şampanya' dan yepyeni single: "Kara Kedi"

banner1020

Vokallerde Pelin Kutluba, klavyede Ekin Ölmez, gitar, saksafon ve trompette Ümit Tulumbacı, bas gitarda Güven Çağlar ve davulda Altuğ Çevik'ten oluşan Öldüren Şampanya uzun yıllardır Kıbrıs'ta canlı performanslarıyla büyük dinleyici kitlelerine ulaşmasının ardından yeni bir prodüksiyon ile dinleyicileriyle buluştu.

banner974
Öldüren Şampanya' dan yepyeni single: "Kara Kedi"

banner971

.

Öldüren Şampanya'nın solisti Pelin Kutluba grubun yeni teklisi Kara Kedi için şunları söyledi:

"Çok enerjik ve neşeli bir şarkı oldu. Bestenin yapılmasından klibin çekilmesine kadar geçen her dakika çok eğlenceliydi. Şarkımızın da klibimizin de bu güzel enerjiyi birebir yansıttığını düşünüyoruz. Kara kediler hep uğursuz diye düşünülür hatta herkesin hayatında bir kara kedi vardır! Bizdeki herşeye rağmen geri dönmesi beklenen bir Kara Kedi."

7 Haziran'da müzikseverlerle buluşan Kara Kedi'nin sözü Can Ömür'e, müziği ise grubun gitaristi Ümit Tulumbacı'ya ait. Kara Kedi'nin klibi Erdi Çalıkuşu yönetmenliğinde Mağusa'da Venedik Evi'nde çekildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.