banner913
banner932
banner1012

Mor-Der Halk Dansları ekibi Batum'u mest etti

banner1020

Mormenekşe Kültür-Sanat Derneği ekibi Gürcistan’ın Batum şehrinde halk dansları festivaline katıldı

banner974
Mor-Der Halk Dansları ekibi Batum'u mest etti

banner971

Kültürümüzün genç kuşaklara aktarılması için faaliyetlerini sürdüren Mormenekşe Kültür Sanat Derneği (MOR-DER)Gürcistan’ın Batum şehrinde düzenlenen Batumi Black Sea Festivali’ne katılarak ülkemizi temsil etti. Batumi Black Sea isimli sivil toplum örgütü tarafından 1-5 Temmuz tarihlerinde düzenlenen ve 21 Gürcü, 13 de yabancı ekibin katıldığı festivale, ülkemizden Mor-Der Master Ekibi de katılarak başarılı bir performans sergiledi.

Ülkemizde katıldığı festivaller ve organizasyonların yanı sıra yurt dışında da pek çok kez festivallere katılarak bölgemizi ve ülkemizi temsil eden MOR-DER’in büyük ekibi 26-28 Temmuz tarihlerinde Bulgaristan’ın Dorkovo kasabasında yapılacak 21. Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.