banner913
banner932
banner1012

Miniklerin Okuma Bayramı coşkusu

banner1020

Şehit Ertuğrul İlkokulu’nun düzenlediği Okuma Bayramı, coşku içerisinde geçti

banner974
Miniklerin Okuma Bayramı coşkusu

banner971

Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda yoğun şekilde devam eden eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal etkinlikler de yoğun şekilde düzenleniyor.

Sosyal etkinliklerden biri de geçtiğimiz gün Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Okuma Bayramı oldu. Büyük bir coşku içerisinde geçen tören, okul müdürü Hasan Eren’in konuşması ile başladı.

Daha sonra okulun birinci  sınıf öğrencileri, öğretmenleri Dervişe Kanlı Behzat, Tülin Şah Ekmekçi, Zehra Kırgız Aktuğralı, Mübeccel Taçman Erçelik ve İlknur Coşkun eşliğinde hazırladıkları gösterileri sundular. Okul korosu ise müzik öğretmeni Hatice Kuluma eşliğinde güne renk katarken, coşkulu gün, öğrencilere okuma belgelerinin dağıtılması ile son buldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.