banner913
banner932
banner1012

LBO Çocuk Korosu, Lapta’da kamp yaptı

banner1020

Lapta Gençlik Kampı’nda aile katılımlı gerçekleşen Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu kampı oldukça renkli etkinliklere sahne oldu

banner974
LBO Çocuk Korosu, Lapta’da kamp yaptı

banner971

 

Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu 22-23 Eylül tarihlerinde Lapta Gençlik Kampı’nda aile katılımlı, eğitici, eğlenceli çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştirdi.
Hare Yakula, Müge Görgül ve Ercüment Şeker'le birlikte gün boyu provalar gerçekleştiren LBO Çocuk Korosu, gönüllü eğitmenler ile de çalışma fırsatı yakaladı.

Çocuk yoga eğitmeni Ayla Parlan'la yoga egzersizleri ile bedeni rahatlatıp esneterek şarkı söylemeye teknikleri, müzik öğretmenleri Burcu Müniroğlu Karagöz ve Evren Karagöz'le beden perküsyonu ile şarkı öğretimi, Etkileşim ve Drama Derneği’nden Ayşem Tomgüsehan ve Ülkü Beyoğlu'yla drama atölyeleri yapıldı.

Kampta düzenlenen maskeli baloda ise Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu şefi Hare Yakula’ya sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.
Bu arada Çocuk Korosuna kayıtlar 15 Ekim’e kadar devam edecek. Kayıt işlemleri ile ilgili sorular için 0533 8402966 ve 0533 8449992 numaralı telefonlar aranabilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.