banner913
banner932
banner1012

LAÜ'de 'Arap Baharında Orta Doğu, Türkiye ve Uluslararası Aktörler' konulu panel düzenlenecek

banner1020

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Arap Baharında Orta Doğu, Türkiye ve Uluslararası Aktörler” konulu panel düzenlenecek.   LAÜ Rauf Raif Denktaş...

banner974
LAÜ'de 'Arap Baharında Orta Doğu, Türkiye ve Uluslararası Aktörler' konulu panel düzenlenecek

banner971

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından “Arap Baharında Orta Doğu, Türkiye ve Uluslararası Aktörler” konulu panel düzenlenecek.   LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu’nda 27 Mart Cuma günü yapılacak olan panel iki oturumdan oluşacak ve 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

   Panele konuşmacı olarak ilk oturumda Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya Atacan “Arap İsyanları ve Türkiye”, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Salih Bıçakçı “DAİŞ’la Dans ve Orta Doğu’da Değişen Güvenlik Dinamikleri”, Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Nur Köprülü “Arap Ayaklanmaları Sonrası Orta Doğu’da Siyaset: Değişim ve Süreklilik Arasında” ve  Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Mazlum “Doğal Kaynaklar, Arap İsyanları ve Türkiye” konuları ile katılacaklar.

 

   Panelin ikinci oturumunda ise Radikal Gazetesi Köşe Yazarı Fehim Taştekin “Modelden İflasa: Orta Doğu’da Türk Dış Politikasının Seyri”, İstanbul Kültür Üniversitesi ve Euronews İstanbul Muhabiri Bora Bayraktar “DAİŞ ve Arap-Kürt Çatışması” ve Gazeteci, Yazar (NTV İstanbul) Mete Çubukçu “ Kürtler Orta Doğu’da Yeniden Aktör Olmak” konularını ele alacaklar.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.