banner913
banner932
banner1012

“Kulaktan Kulağa” bu akşam sahnelenecek

banner1020

Tiyatro Maki’nin, Naci Talat Vakfı işbirliğinde hazırladığı “Kulaktan Kulağa” isimli oyun, ilk kez bu akşam sahnelenecek.

banner974
“Kulaktan Kulağa” bu akşam sahnelenecek

banner971

Naci Talat Vakfı’ndan yapılan açıklamaya göre, tiyatro sanatçıları Erdoğan Kavaz ve Kurtuluş Altaylı’nın yönetmen ve yönetmen yardımcılığını üstlendiği “Kulaktan Kulağa”, bu akşamla birlikte 7, 8 ve 12 Haziran tarihlerinde Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Barış Salonu’nda saat: 21.00’de oynanacak.

Lady Augusta Gregory’nin kaleme aldığı “Kulaktan Kulağa”, 1900’lü yılların başında İrlanda’da yanlış bir haberin insanlar arasında nasıl yayıldığını komik ve eleştirel bir dille ele alıyor.

Tiyatro Maki, “Kulaktan Kulağa” isimli oyunu, çok geniş oyuncu yelpazesi ve alternatif tiyatro anlayışıyla seyircisine sunmayı hedefliyor. Komedi türündeki oyun tek perde olarak sahneleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.