banner913
banner932
banner1012

Korolardan müzik ziyafeti

banner1020

Gazimağusa Belediyesi tarafından düzenlenen Korolar Söylüyor Konseri yoğun ilgi gördü

banner974
Korolardan müzik ziyafeti

banner971

Gazimağusa Belediyesi tarafından Korolar Söylüyor Konseri düzenlendi.
Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yer alan konserde, DAÜ-Sem Ada Işığı Çocuk Korosu, Makamer Seslerin Özgürlüğü Kadınlar Korosu, Sonare Çoksesli Korosu,  Kıbrıs Polifonik Korolar Derneği Otello Çok Sesli Korosu sahne aldı.
Gecede, Erkan Dağlı, Rana Uluçay, Neriman Soykunt ve Serdar Köşk’ün koro şefliği yaptı.


Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter etkinlikte yaptığı konuşmada, böyle güzel bir sanat gecesine destek verdikleri için çok mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti.
Belediye bünyesinde hem Türk Halk Müziği, hem de Türk Sanat Müziği korosu olduğunu, aynı zamanda belediye dışındaki koroların da gelişmesi ve büyümesi için çalıştıklarını belirten Arter, ülkenin zenginliği olarak gördükleri bütün koroları hiçbir fark gözetmeden kucaklayarak desteklediklerini ve başarılı olmalarını istediğini vurguladı.


Arter, Yakın Doğu Üniversitesi Dans Kulübü yönetmeni Nezihe Ergen ile Güzel Sanatlar Lisesi Koro Şefi Selda Köşk’e plaket takdim etti.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.