banner913
banner932
banner1012

Harley Davidson klasikleri, hayran bıraktı

banner1020

Art Rooms Galeri, Harley Davidson klasik motorlarını, motor tutkunlarının beğenisine sundu

banner974
Harley Davidson klasikleri, hayran bıraktı

banner971

Girne’nin Sanat Merkezi Art Rooms Galeri, Harley Davidson klasik motorlarını sanat severlerin ve motor hayranlarının beğenisine sundu

Farklı konseptleri harmanlayan bu sergilerin sonuncusu, geçtiğimiz cumartesi akşamı açılan ve tasarımla sanatın en iyi buluşmalarından birisi olan Harley Davidson klasik motorlarını sanat severlerin ve motor hayranlarının beğenisine sunan ‘Art as Engines’ sergisi oldu.

Sergi fikrinin sahibi Arkın Group Yönetim Kurulu Başkanı Erbil Arkın, sanatla tasarımı bir araya getiren bu tarz sergilerin ilerleyen dönemlerde sanatın değişik alanlarını da dahil ederek geliştirileceğinin ve daha farklı nitelikli sanat etkinliklerinin de Art Rooms Galeri aracılığıyla sanatseverlere ulaştırılacağının müjdesini verdi.

Sergi Bikers Club’ın katkıları, Taykun Erdal ve Cavit Öztürk’ün desteğiyle hazırlandı. Ziyaretçiler motorların yanı sıra genç sanatçı adaylarından Ömer Paker’in poster tasarımlarını da görebilir.

Sergi 24 Şubat’a kadar açık olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.