banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt’ta Cem Adrian-Halil Sezai rüzgarı

banner1020

Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında Cem Adrian ile Halil Sezai konser verdi

banner974
Güzelyurt’ta Cem Adrian-Halil Sezai rüzgarı

banner971

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Cem Adrian ile Halil Sezai, 40. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında konser verdi.

Konser, önceki akşam Amfi Açık Konser Alanı’nda yer aldı.

Sahneye ilk olarak tek çıkan Cem Adrian sevilen şarkılarını seslendirdikten sonra sahneyi Halil Sezai ile birlikte paylaştı.

 “Uzun ince bir yoldayım” “dostum dostum” adlı iki güzel türkü ve repertuarlarındaki şarkılarla düet yapan sanatçılar şarkı aralarında sıcak sohbetleriyle hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Düetin ardından sahneyi alarak,  “duyanlara duymayanlara”, “olsun”, “içim paramparça” gibi sevilen şarkılarını seslendiren Halil Sezai finali “İsyan” parçasıyla yaptı. Genç hayranların merakla dinlemek istediği isyan şarkısı hep bir ağızdan söylendi. 

Her iki sanatçı da soft sesiyle dinleyenlere müzik ziyafeti sundular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.