banner913
banner932
banner1012

EMAA’da yeni başkan Şonya

banner1020

Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA), 10. Genel Kurulu’nu merkezinde gerçekleştirdi. Dernek Başkanlığı’na Zehra Şonya getirildi.

banner974
EMAA’da yeni başkan Şonya

banner971

Yeni ‘Dernekler Yasası’na göre tüzük değişikliğine de giden derneğin, 2017-2019 yıllarında yetkili organlarında görev yapacak üyeler şöyle;
Yürütmek Kurulu: Zehra Şonya (Başkan), Esra Plümer Bardak (Başkan Yardımcısı), Ozan Özgenler (Yazman), Sinem Ertaner (Sayman), Derya Ulubatlı (Faal üye), Toya Akpınar (Faal üye), Kemal Behcet Caymaz (Faal üye).
Disiplin Kurulu: İsmet Tatar, İnci Kansu, Heidi Trautmann.
Denetleme Kurulu: Emete İmge, Münevver Özakalın, Münevver Tantura. 
Yeni dönemde gençlerin yürütme kurulunda yer almasının sevindirici olduğu, yeni vizyon ve misyon belirlemesinden sonra EMAA’nın etki alanını genişletip, genç üyelerle birlikte kurumsallaşarak uluslararası projelerde daha etkin hale gelebileceği, ayrıca üyelerle olan bağını güçlendirileceği kaydedildi.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.