banner913
banner932
banner1012

Duygulandıran oyun

banner1020

Çanakkale Şehitleri için hazırlanan tiyatro gösterisi, büyük beğeni topladı

banner974
Duygulandıran oyun

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’na bağlı Sanat Kulübü tarafından Vatan adlı tiyatro gösterisi sunuldu.

Ruşen Mert Amanat’ın yazıp yönettiği ve Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane’de sahnelenen oyunu, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler Alkan ile milletvekilleri  izledi.  

Çanakkale Şehitleri için hazırlanan tiyatro gösterisi öğrenciler tarafından yoğun ilgi görürken, büyük beğeni topladı. Kostümler ve gösterinin gerçek bir Çanakkale Zaferini yansıttığı gecede seyirciler unutulmaz bir gece yaşadı. Duygusal anların yaşandığı oyun sonunda, oyunu sahneleyen öğrenciler davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Heyecanla izlenen oyunda, öğrenciler performansları ile övgü aldılar. Çanakkale Savaşlarını ve ruhunu anlatan oyunda, tarihe adını altın harflerle yazdıran kahramanlıklar ve Anadolu insanının fedakârlıkları anlatıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.