banner913
banner932
banner1012

Down Sendromlular için anlamlı etkinlik

banner1020

Engelsiz Yaşam Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık  Günü nedeniyle Just English’in katkılarıyla hazırlanan “Sizinle Tamamız” etkinliği düzenlendi....

banner974
Down Sendromlular için anlamlı etkinlik

banner971

Engelsiz Yaşam Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık  Günü nedeniyle Just English’in katkılarıyla hazırlanan “Sizinle Tamamız” etkinliği düzenlendi.

 Down Sendromlular “Türkiye’nin Melek Yüzleri Ayrımcılıkla Mücadele Takvimi”nin Ankara HiltonSA Hoteli’ndeki tanıtım gecesinde önemli isimler bir araya geldi.

Siyaset, sanat, spor, TV ve cemiyet hayatının önemli isimleri takvim sayfaları için down sendromlu çocuklar ile birlikte poz vererek katkıda bulundu.

Bu anlamlı etkinliğe KKTC’yi temsil eden Tülay Umut koordinatörlüğünde Algım Özel Eğitim Merkezi öğrencileri ve Lefkoşa iş eğitim ve Özel Eğitim Merkezi öğrencileri  dans ve şarkı gösterileri sunarak katılımda bulundu.

 

Gala gecesinde  Down Sendromlu çocukların dans gösterileri ilgi ile izlendi. Bu arada sanatçı Rafet El Roman, Engelsiz Yaşam Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri etkinliğe destek için geceye katılanlar arasındaydı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.