banner913
banner932
banner1012

Dostluk örneği

banner1020

Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve ABD’nin Georgia Institute Of Technology koroları Lefkoşa AKM’de ortak konser verdi

banner974
Dostluk örneği

banner971

 Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi ve ABD’nin Georgia Institute Of Technology koroları Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde ortak konser verdi.
İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ilk olarak müzik öğretmeni İpek Kıranbay tarafından hazırlanan Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Koro öğrencileri, ardından ise ülke Amerika’dan Georgia Institute of Technology öğrencilerinin oluşturduğu Chamber Choir korosu sahne aldı.
Konserin finali ise Rauf Kasimov’un piyano eşliğinde her iki koro öğrencileri tarafından sunulan İngilizce şarkıyla yapıldı.
Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Tüner Tanpınar, böylesi etkinliklerle farklı kültürde öğrencilerin biraraya gelmesi ve birşeylerin paylaşılmasına başlanmasıyla dostlukların kapısının açıldığını söyledi. Tanpınar, eğitim-öğretimde yeni ufuklara doğru yelken açmanın daima yeniliklere vesile

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.