banner913
banner932
banner1012

Bu filmi sadece 1 kişi izledi!

banner1020

Türkiye sineması son yıllarda sürekli seyirci rekoru kırıyor. Özellikle komedi filmleri şu anda gişenin hakimi durumunda. Ne var ki, sinemada tablonun bir de öteki yüzü var. Geçen yıl sinema salonlarında seyirci...

banner974
Bu filmi sadece 1 kişi izledi!

banner971

Türkiye sineması son yıllarda sürekli seyirci rekoru kırıyor. Özellikle komedi filmleri şu anda gişenin hakimi durumunda. Ne var ki, sinemada tablonun bir de öteki yüzü var. Geçen yıl sinema salonlarında seyirci sayısı 1000 kişiyi bile bulmayan filmler de oynadı. Hele içlerinden bir tanesi var ki, ilk hafta için bir başka açıdan rekor kırdı. Türkiyenin ilk animasyon filmi Uzay Kuvvetleri 2911i ilk vizyona girdiği ilk hafta sadece 1 kişi izledi.

Türkiye gazetesinden Güven Adalının haberine göre, hayal kırıklığına neden olan filmler arasında yalnızca 12 seyirciyi sinemaya çekerek 72 TL gişe hasılatı elde edebilen Rüzgrla Bir en dikkat çeken yapıt oldu. Türkiyenin ilk animasyon filmi Uzay Kuvvetleri 2911i ise sadece 522 kişi izledi. 2 hafta gösterimde kalan ve 90 salonda izleyici ile buluşan film 3 bin 805 TL hasılat elde edebildi. Filmin ilk hafta seyirci sayısı sadece 1.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.