banner913
banner932
banner1012

Alkışlar, yarının sanatçılarına

banner1020

Lefkoşa Gençlik Derneği'nin düzenlediği “Open Mic ve resim sergisi” etkinliğinde gençler, şiirler okudu, müzik dinletisi sundu ve resimlerini sergiledi

banner974
Alkışlar, yarının sanatçılarına

banner971


 

Lefkoşa Gençlik Derneği’nin, “Sanat, sesimizle, cesaretimizle güzel. Sanatın her zamankinden daha fazla önem arz ettiği bugünlerde, yarının sanatçıları olarak, susmayın, uyumayın, durmayın, oturmayın. Bize katılın, sesiniz olalım. Bize katılın, gençlerin sesi olalım” çağrısıyla Bedesten'de düzenlenen etkinlik, önceki akşam gerçekleşti.


Yağmur Denizer, Mısra Güllü, İbrahim Latif İnce, Elin Yurtdaş, Gamze Duran, Hamide Yentürk, Selin Özuslu ve Tugay Adem Kader sergiye resimleriyle katkı koyarken; Hande Hacer Çatal ve Tuğberk Özdemir müzikleriyle, Adil Bey ise şiirleriyle geceye renk kattı.
Yakın geçmişte kurulan Lefkoşa Gençlik Derneği kendini, Lefkoşalı gençleri bir araya toplamak, eğlendirirken aynı zamanda da düşünmelerini sağlamayı hedefleyen bir örgüt olarak tanıtıyor.


Dernekle ve düzenleyeceği etkinliklerle ilgili bilgilere Facebook sayfasından ulaşılabiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.