banner913
banner932
banner1012

11. Avtepe Medoş Lalesi Festivali', 29 Mart Pazar günü Avtepe'de yapılıyor.

banner1020

Yenierenköy Belediyesi, Avtepe Muhtarlığı ve festival komitesi tarafından organize edilen “11. Avtepe Medoş Lalesi Festivali”, 29 Mart Pazar günü Avtepe’de yapılıyor. Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı...

banner974
11. Avtepe Medoş Lalesi Festivali', 29 Mart Pazar günü Avtepe'de yapılıyor.

banner971

Yenierenköy Belediyesi, Avtepe Muhtarlığı ve festival komitesi tarafından organize edilen “11. Avtepe Medoş Lalesi Festivali”, 29 Mart Pazar günü Avtepe’de yapılıyor.

Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Avtepe köy meydanında saat 10.30’da başlayacak festivalde, çeşitli etkinlikler ve konserler yer alacak.

Festivalde, halk danslarının yanı sıra şiir dinletileri, ülkenin tanınmış sanatçılarının konserleri sunulacak. Bu yıl ayrıca Kıbrıs Havaları Derneği ve İki Toplumlu Koro da konser verecek.

11. Avtepe Medoş Lalesi Festivali’nde bu yıl da Kıbrıs’a özgü elişleri ile yiyecekler çeşitli stantlarda sergilenecek ve satışa sunulacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.