banner913
banner932
banner1012

10 günde bin 78 sanatçı sahne aldı

banner1020

40. Güzelyurt Portakal Festivali boyunca 62 ton portakal dağıtıldı, 10 gün süre ile bin 78 sanatçı sahnelerde performans sergiledi

banner974
10 günde bin 78 sanatçı sahne aldı

banner971

Güzelyurt Belediyesi, bu yıl 30 Haziran-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşen 40. Güzelyurt Portakal Festivali’nin gerçekleşmesine katkı koyanlara teşekkür etti.

Otel Güzelyurt’ta önceki gece düzenlenen 40. Güzelyurt Portakal Festivali kapanış balosunda Meclis ve Komite üyeleri, basın temsilcileri, sponsorlar, partnerler, işbirliği yapılan sektörlerin temsilcileri, katkı koyan kuruluşlar ve personel katılarak katkı koyanlara ve basın temsilcilerine teşekkür plaketleri verildi.

10 gün süren Festival’in görsel sunumu gerçekleşen gecede konuklara hitap eden Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Festival Komite Başkanı Süleyman Aldağ 40. Yılın farkındalıklarla dolu etkinliklere imza attığını ve Festival kapsamında düzenlenen tüm organizasyonlara halkın yoğun katılım gösterdiğini belirttiler. Etkinlik kapsamında Festival’in genel bir özetinin konuklara aktarıldığı gecede festival süresince 62 ton portakal dağıtıldığı, Festival kortejine yaklaşık 1500 kişinin katıldığı, 10 gün süre ile ses sanatçısı dansçı, müzisyen, animtör, jöngler ve ilizyonistlerden oluşan 1078 sanatçının sahnelerde performans sergilediği, 9 farklı kategoride sportif turnuvaların düzenlendiği anlatıldı. Özette ayrıca 40. yıl farkındalığı olarak KHYD ile işbirliği protokolü imzalanarak derneğe katkı yapıldığı, Festival Parkı’nda Yakın Doğu Hastahanesi işbirliği ile oluşturulan sağlık standında 50 ünite kan bağışı sağlanarak, 1052 kişinin talebi üzerine tansiyon ve kan şekeri ölçülerek tedavisi sağlandığı, 2 acil vakada hasta ambulansla Yakın Doğu Hastahanesi’ne sevk edildiği anlatıldı.

Ayrıca Güzelyurt Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi Üyesi Yaklaşık 1200 kişinin sosyal yaşam içerisine dahil olması projesi doğrultusunda etkinliklere katılımı ve akşam yemeği alması sağlandığı belirtildi.

Daha sonra ise Festivale katkı koyan veya destek veren sponsorlara, kurum kuruluşlara ve medya kuruluşları ile mensuplarına teşekkür plaketi takdim edildi.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.