banner913
banner932
banner1012

Kötü futbola Emenike sosu


Ziya ŞENGÜL

Ziya ŞENGÜL

Okunma 21 Ekim 2013, 13:58

Daha maçın başında Sow tekmeyle yerde... Hakem görmezden geldi... Mehmet Topuz’un orta topuna Sow’un mükemmel kafa golüyle Fenerbahçe, Kayseri Erciyes karşısında öne geçti.

Maçın ilk 20 dakikasında Fenerbahçe’nin baskılı futbolu yüzünden skor artılara gelir diye düşünmüştük. Azofeifa’nın müthiş frikik golüyle mücadele eşitlendi. Ne olduysa bu golden sonra Fenerbahçe’nin temposu da yerlere düştü...

Ardından da Erciyesspor oyuna ağırlığını koymaya başladı. 3-4 tane de mutlak gollük pozisyonlar buldu. Bunları atsaydı işler farklı gelişebilirdi.

Caner’in bir pozisyonu vardı ki bu hareketlenmelerine nasıl kırmızı kart çıkmadı; hayretler içerisinde kaldım... Cem Can yerdeyken Caner’in tekme şovu karşılıksız kaldı. Hemen sonrasında da Ersun Yanal tarafından Caner oyundan alındı. Hakemin yapamadığını böylece Ersun Yanal yapmış oldu.

İkinci yarı karşılıklı akınlarla oyun devam eder gözükürken Erciyesspor’un bir kaç pozisyonu daha golle neticelenmedi.

Sow’un bir kafa; bir de sert şutunda Erciyes kalecisi Bojan, güzel kurtarışlarla topu kornere attı. Daha sonra da gol atanın maçı önde bitireceğini düşünürsek öyle bir futbol sergilenmeye başladı.

Erciyesspor girdiği pozisyonları değerlendirememenin gelecek maçlara sıkıntılar yaşayacağını belirterek Fenerbahçe gibi bir takım karşısında böyle pozisyonlar buluyorsa maçı kazanamayacak da golleri sıkıştıramıyorsa; büyük sıkıntı var demektir.

Hakem kararlarına bakacak olursak ne yazık ki iyimser yorumlarım olmayacak. Bazı kasıtlı faulleri görmezsen, Sow’a atılan tekmeyi görmezden gelirsen; Caner’in yerdeki rakip futbolcuyu tekmelemesini de es geçersen o zaman hakem adına söylenecek hiç de iyi yorumlar olmayacaktır.

Fenerbahçe maçın son dakikalarında rakibine oranla daha fazla baskın oynadı. Bunun sonucunda da kötü futbol oynadığı gecenin sonunda Emenike’nin müthiş kafa golüyle maçı kazanan oldu. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla çok önemli üç puanı da hanesine yazdırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.