banner913
banner932
banner1012

Kıbrıs’ın Tatları Deniz Plaza’da

banner1020

Deniz Plaza İmza ve Söyleşi Günleri devam ediyor. Etkinliğin bu haftaki konuğu “Kıbrıs’ın Tatları” adlı kitabın yazarı Mustafa Şah olacak

banner974
Kıbrıs’ın Tatları Deniz Plaza’da

banner971

Kıbrıs'ın Lezzet Uzmanı olarak kabul edilen Mustafa Şah, meslek hayatının tüm birikimini topladığı “Kıbrıs’ın Tatları” kitabını 8 Nisan 2017, Cumartesi günü düzenleyecek etkinlikle tanıtacak.

Kıbrıs'ta gasronomi alanında ilk olan kitapta, akla gelebilecek tüm soruların yanıtlarına yer verilmeye çalışıldı. Kitapta yer alan yemekler, gerçek hikayeleri ve bilinmeyen tarifleri ile tarif edilip, anlatıldı.

Kıbrıs'ta gastronomi alanına ışık tutan Mustafa Şah, “Kıbrıs’ın Tatları” kitabında, tecrübesi ile Kıbrıs'ın tatlarına dikkat çektiği vurguladı.

Deniz Plaza Lefkoşa’da gerçekleşecek olan imza ve söyleşi günü saat 11:00’de başlayıp, saat 14:00’de kadar devam edecek. Yazar, etkinlik boyunca hem söyleşilerde bulunacak, hem de arzu eden okurlarına kitabını imzalayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.