banner913
banner932
banner1012

Karafaki Bahçe’de keyifli gece

banner1020

Hafta sonu gecelerinin tadını çıkarmak için soluğu Karafaki Bahçe’de alan konuklar, piyanist Ercüment ve sanatçılar Işık ile Burçin’in canlı performanslarıyla neşeli saatler yaşadılar

banner974
Karafaki Bahçe’de keyifli gece

banner971

Lefkoşa’nın gözde eğlence mekanı Karafaki Bahçe her hafta sonu olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonunu da coşku içinde geçirdi.

Hafta sonu gecelerinin tadını çıkarmak için soluğu Karafaki Bahçe’de alan konuklar, piyanist Ercüment ve sanatçılar Işık ile Burçin’in canlı performanslarıyla eğlencenin tadına vardılar.

Sanatçıların eğlenceli sahnelerinde seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla coşan konuklar gece geç saatlere kadar eğlenerek, hem karınlarını doyurdular, hem de haftanın yorgunluğunu attılar.

Raif Özyanık direktörlüğünde hafta içi de açık olan mekan güzel mezeleri ve kaliteli sunumlarıyla dikkat çekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.