banner913
banner932
banner1012

FODER fotoğraf çekim gezilerine başladı

banner1020

FODER, üyelerine yönelik 8 Ocak 2017 Pazar günü fotoğraf çekim gezisi düzenledi

banner974
FODER fotoğraf çekim gezilerine başladı

banner971

Fotoğraf sezonunun Eylül ayı itibarıyle açılmasının ardından, teorik fotoğraf eğitimleri devam eden FODER, üyelerine yönelik 8 Ocak 2017 Pazar günü fotoğraf çekim gezisi düzenledi.

Doğanın canlanmasını fırsat bilerek yola koyulan FODER Üyeleri,  havanın yağışlı olmasına rağmen zevkli ve fotoğraf açısından verimli bir gün yaşadılar.

İskele-Gazimağusa güzergahında düzenlenen çekim gezisinde,sabah Gönendere’de kahve molası verilmesinin ardından, önce Sınırüstü civarında fotoğraf çeken FODER Üyeleri, daha sonra KKTC Karadeniz Kültür Derneği tarafından İskele’de düzenlenen 9. Hamsi Festivali’ne giderek festival kapsamında çeşitli görüntüler aldılar.

Zaman zaman artan yağmurun şiddetine aldırmadan devam eden fotoğraf çekim gezisi, Mağusa surlariçinin fotoğraflanması sonrası son buldu ve Lefkoşa’ya dönüldü.

Ocak ayı itibarıyle başlayan FODER fotoğraf çekim gezileri, düzenli olarak Pazar günleri farklı güzergahlarda devam edecektir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.