banner913
banner932
banner1012

Dövme sanatının parlayan yıldızı

banner1020

banner974
Dövme sanatının parlayan yıldızı

banner971

Ülkemizin genç dövme sanatçılarından İzzet Öztemiz, başarılarıyla dikkat çekiyor. İzzet Öztemiz, aynı zamanda uluslararası dövme festivalleri ve yarışmalarında hem kendisini hem de ülkemizi başarıyla temsil ediyor, herkesi gururlandırıyor. Geçtiğimiz aylarda Uluslararası 5. İstanbul Tattoo Convention (Beşinci İstanbul Dövme Kongresi) organizasyonuna katılarak ‘Ornamental’ dalında birincilik ödülü kazanan İzzet Öztemiz, daha sonra 5. Bulgaristan Dövme Fuarı’nda, ardından da Marmaris Dövme Festivali’nde hünerlerini başarılı şekilde sergiledi.

Çeşitli ülkelerde jüri üyeliğinde de yer alan ve gerek yarışmalarda gerekse yer aldığı tüm platformlarda yeteneği ile dikkat çekmeyi başaran İzzet Öztemiz, hem ülkemizi temsil etmenin hem de yarışmalarda başarılı olmanın kendisine tarifsiz bir mutluluk kattığını dile getiriyor.

Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğine inandığını söyleyen Öztemiz, “Dövme sanatında, yenilikleri takip etmenin önemine dikkat çekiyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.