banner913
banner932
banner1012

Altın Kadeh Meyhaneleri “Yılbaşı Özel Gecesi” ile devam ediyor

banner1020

Açılışı ile hafızalara kazınan Altın Kadeh Meyhaneleri etkinlik serisi, Yılbaşı Özel Gecesi ile devam ediyor. Rakıseverler 2018 yılına, Ömerli Meyhane’de yapılacak olan Altın Kadeh Meyhaneleri Yılbaşı Özel Gecesiyle merhaba diyecek

banner974
Altın Kadeh Meyhaneleri “Yılbaşı Özel Gecesi” ile devam ediyor

banner971

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda Bengü ve Gökhan Tepe’nin muhteşem konseri ile geçtiğimiz aylarda açılışı yapılanAltın Kadeh Meyhanelerietkinlik serisi,yılbaşına özel bir gece ile devam ediyor. Yıl boyunca birbirinden keyifli meyhane etkinlikleri ile sürecek olan Altın Kadeh Meyhaneleri, 2018 yılının karşılanacağı Yılbaşı Özel Gecesi ile meze, müzik ve muhabbet dolu bir eğlence yaşatacak. Meşe fıçılardan gelen kendine has altın rengi ile rakıseverlerin favorisi olanTekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğundaki Altın Kadeh Meyhaneleri,31 Aralık akşamı Gönyeli’de bulunan Ömerli Meyhane’de son zamanların en gözde Kıbrıslı şarkıcılarından Eda Girgin’in şarkıları eşliğinde yeni yıl heyecanı ve coşkusunu doyasıya yaşatacak.

Rakıseverleri bu kez yeni yıl eğlencesinde biraraya getirecek olan Altın Kadeh Meyhaneleri, Yılbaşı Özel Gecesi’nde seçkin konuklarına çok özel bir ziyafet sunacak. Ömerli Meyhane’nin, soğuk ve sıcak meze çeşitleriyle zenginleştirdiği, karışık ızgara kebap ve tatlı çeşitlerinden oluşan yılbaşı özel fix menüsüne meşe fıçıda bekletilen altın lezzetindeki Tekirdağ Rakısı Altın Seri eşlik edecek.

Ömerli Meyhane’de saat 20.00’de başlayarak Eda Girgin’in canlı performansı ile renklenecek yılbaşı eğlencesinde yer alabilmek için masa rezervasyonu yaptırılması tavsiye ediliyor. Kaçırılmayacak bu özel geceye0533 863 92 13  numaralı telefondan rezervasyon yaptırılabilir.

Instagram kampanyası kazandıracak

Farklı meyhane etkinlikleri ile yıl boyunca devam edecek olan Altın Kadeh Meyhaneleri etkinlik serisi, Yılbaşı Özel Gecesi’ne katılanlarasosyal medya hesabı kampanyası ile hediye kazandıracak. Yılbaşı gecesinin keyifli anlarını instagram hesabından “#AltınKadeh” hashtag’i ile paylaşanlar bir sonraki etkinlikte 2 kişilik masa kazanma şansını yakalayacak.

Altın Kadeh Meyhaneleri’nin birbirinden özel etkinlikleri hakkında detaylı bilgi almak için “altinkadehadada” sosyal medya hesapları veya www.altinkadeh.com web sitesi takip edilebilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.