banner913
banner932
banner1012

Kayıplara Devam


Nezihi Beyaz

Nezihi Beyaz

Okunma 02 Aralık 2019, 22:33

T. Ocağı haftalardır alışkanlık haline getirdiği puan kayıplarına devam ediyor. Önce son dakika beraberlikleri ile başlayan puan kayıpları geçen hafta mağlubiyetle sonuçlanmıştı, dün gece de ikinci yarıda yediği golle berabere kaldı.

Gerçek şu ki; T. Ocağı’nda belirli bir düşüş yaşanıyor. Gençlik Gücü karşısında dün berabere kaldılar ama futbol adına ortaya da bir şey koyamadılar. Hatta, kaleci Cenk kendi neden olduğu penaltıyı kurtarmasa, sahadan mağlubiyetle ayrılmaları işten bile değildi.

İlk yarıda erken buldukları gol sonrasında sanki her şey bitmiş, maçı kazanmışlar havasında oynamalarını kimse anlayamadı. Düşünün, ilk yarı adına İnsa’nın attığı gol ve son dakika içinde Prince’in kullandığı, kaleci Cenk’in kurtardığı top dışında yazacak pozisyon bile olmadı.

T. Ocağı’nın gol ümidi Remzi ilk yarıda resmen sahada yoktu. Yani, görüntü olarak vardı da, futbol olarak yoktu. Savunmada Bilal ve kaleci Cenk hariç görevini yapan olmadı. M. Uçar da, Ali Özbahar da karşılarında oynayan rakipleri karşısında bocaladılar. Kazandıkları topları ileri göndermek isterken rakiplerine verdiler. Yabancılar da bir şeyler yapmasa, izlediğimiz futboldan keyif alamayacaktık. Orta da Quincy ve İbrahim Gençlik Gücü orta sahası karşısında zorlandı. Quincy, ikinci yarıda sakatlanınca yerine Cevdet girdi. Ayağa paslarla Doğukan’ı ve Oha’yı kaçırmak istedi ama bir türlü ikinci golü bulamadılar. Cevdet, orta saha adamı değil. Bir maçta oyundan alındığında Hocasına tepki gösterince, sonraki maçlarda kesik yemeğe ve yedekten oyuna girmeye başladı. Gol vuruşları konusunda oldukça yetenekli bir futbolcu. Gençliğine verip kazanmak gerekir.

Bir şans golü atabilirlerdi,karşılaşmanın son dakikaları içinde eğer Cevdet’in şutunu çıkarmak isteyen savunmanın ters kafa vuruşu direkten dönmese…

Gençlik Gücü sıralamada hak ettiği yerde değil. Kötü bir futbol oynamıyorlar. Özellikle üç yabancısı da çok katkı koyuyor. Raif kalede güven veriyor. Özgür, ilk yarının sonlarına doğru sakatlandı. Devre arasında oyundan alındı. Yerine giren Muhammed kanata geçti, forvet arkasında oynayan Uche forvette oynamaya başladı. Ali’nin, rakibiPrince’i kaçırması ile skoru eşitleyen golü İdan’ın ayağından buldular. Aslında, T. Ocağı da ilk yarıda savunmada Emir’in hatası ile golü bulmuştu.

Skorun eşitlenmesi ile Gençlik Gücü’nün savunmaya ağırlık vereceğini zannedenler yanıldı. G. Gücü de en az Ocak kadar kazanmak için oynadı. Topa sahip olduklarında çok adamla hücum yaparak rakip kaleye geldiler. Bilal’in yerinde müdahaleleri, Cenk’in iyi yer tutuşu nedeniyle topu çerçevenin içine gönderemediler.

Belki de bu karşılaşma için beraberlik iki takımın da oynadığı futbolun karşılığı oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.