banner913
banner932
banner1012

Kartal virajı aşamadı


Fevzi BEYAR

Fevzi BEYAR

Okunma 23 Kasım 2018, 22:23

Düz yolda kayıpsız yoluna devam eden lig lideri Kartal, virajda 5 puan yitirerek liderlikten oldu.

Mağusa Türk Gücü karşısında tel tel dökülen Siyah beyazlılar, sergiledikleri futbolla taraftarlarını üzdü. MTG iki takımın gol averajlarının ayni olmasına karşın daha fazla gol atması nedeniyle lig liderliğine ulaşmasından çok sergilediği olumlu ve mücadeleci görüntüsüyle ileriki haftalar adına taraftarlarını umutlandırdı.

Maçın yıldızı üç gol atarak galibiyeti perçinleyen Peter Thankgod olurken, üstün mücadelelerinden dolayı tüm Mağusa Türk Güçlü futbolcuları maçın yıldızı gösterebiliriz.

Müsabakayı yöneten hakem triosu iyi günlerinde olmamakla birlikte maçın sonucuna tesir etmemişlerdir. Müsabakanın atmosferi muazzamdı. MTG’lier maça büyük ilgi göstermeleri yanında davranışlarıyla maça renk katmışlardır.

Bu görüntüye göre lig tekrar başlamıştır. Favori kim sorusuna yanıt vermek bugün için erken olmakla birlikte bu yolda sadece iki takım kaldığını söyleyebilirim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.