banner913
banner932
banner1012

Şölen havasında okuma bayramı

banner1020

Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda eğitim öğretim gören yaklaşık 150 öğrenci, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen okuma bayramı şöleniyle belgelerini alırken, yapılan çeşitli gösterilerde oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı

banner974
Şölen havasında okuma bayramı

banner971

Şehit Ertuğrul İlkokulu, okumayı öğrenen Birinci Sınıf öğrencilerinin okuma coşkularını, düzenlenen okuma bayramı şöleni ile kutladı.

Şehit Ertuğrul İlkokulu 1A, 1B, 1C, 1D ve 1E sınıflarında eğitim – öğretim gören yaklaşık 150 öğrenci dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen okuma bayramı etkinliği ile okuma belgelerini aldılar. Türk Çocuğu’nun Andı’nın okunması ile başlayan şenlikte, okul müdürü Hasan Eren açılış konuşmasını yaparken, şölen tüm birinci sınıfların hazırladıkları gösterileri sunmaları ile devam etti. Kapanış dansı sonrasında ise tüm öğrencilere tek tek okuma belgeleri verildi. Öğrenci velileri ise şölen sonrasında birinci sınıf öğretmenleri, Zehra Kırgız Aktuğralı, Dervişe Kanlı Behzat, Tülin Ekmekçi, Mübeccel Taçman ve Fatma Bozyiğit Denerel’e teşekkürlerini ilettiler.

Okul müzik öğretmeni Hatice Kuluma’nın, kırık ayağına rağmen tekerlekli sandalye ile koroyu yönetmesi büyük takdir toplarken, tören sonunda ise okul baş müdür muvani Nurcan Nizam’ın doğum günü kutlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.