banner913
banner932
banner1012

Miniklerin keyifli günü

banner1020

Necat British College’de düzenlenen Sports Day etkinliğinde gerçekleştirilen müsabakalar ve oyunlar renkli görüntülere sahne oldu

banner974
Miniklerin keyifli günü

banner971

Necat British College’de (NBC) geleneksel olarak gerçekleştirilen Sports Day sporu ve eğitimi bir kez daha biraraya getirdi.

Farklı yaş grublarında öğrencilerin birbirleriyle ve zaman zaman  aileleri ile  gerçekleştirdikleri müsabakalar ve oyunlar renkli görüntülere sahne olurken NBC eğitim kadrosu öğrencilerin sporun temeli olan öğeleri de eğlenerek öğrenmelerini hedef edindi.

Necat British College ,tüm çocukların  sporu sevdiği bir eğitim sistemi ve sporun akademik başarıdaki öneminin de  büyük olduğu vurgularken;etkinlikte sporun çocuklar üzerindeki fiziksel gelişime sağladığı katkının yanısıra sosyal gelişimde de önemli bir yer tuttuğunun farkındalığını da bir kez daha yaratmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.