banner913
banner932
banner1012

Haspolat’ta mezuniyet coşkusu

banner1020

Eğitim ve spor alanlarında başarılı bir yılı geride bırakan Haspolat İlkokulu, 5. Sınıflar’ın mezuniyet töreninde büyük coşku yaşandı

banner974
Haspolat’ta mezuniyet coşkusu

banner971

Haspolat İlkokulu’nda 2016 – 2017 eğitim öğretim yılı başarıyla tamamlanırken, 5. Sınıflar’ın mezuniyet töreninde büyük coşku yaşandı. Eğitim ve spor alanlarında başarılı bir yılı geride bırakan Haspolat İlkokulu, bu yıl kolej sınavlarında en başarılı yıllarından birini geçirmenin mutluluğuyla dönemi tamamladı.

Haspolat İlkokulu tamamlama belgesi alma töreni ve okul sergisi açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Okulun ana sınıflarının öğretmenleri Emine Öztürk, Nebile Eğmez ve Filiz Buhara’nın hazırladıkları sergi ile okul resim öğretmeni Özlem Özdamarlı’nın hazırladığı okul sergisi, veliler ve köylüler tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.

Sergi açılışlarından sonra ise 5. Sınıf öğretmenleri Leyla Şahin ve Mustafa Öksüz’ün organize ettiği tamamlama belgesi alma töreni yapıldı. Okul sorumlu öğretmeni Aysan İsmailoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan törende, 5. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı birçok etkinlik yer aldı. Ayrıca, okul tiyatro kolunun tiyatro gösterisi ve ana sınıf öğrencilerinin dansları törene renk kattı.

Türkiye Büyükelçiliği’nin katkılarıyla hazırlatılan cüppe ve keplerin giyildiği törenin en coşkulu anı ise konfetiler eşliğinde keplerin havaya fırlatıldığı an oldu.

  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.