banner913
banner932
banner1012

Haspolat İlkokulu, Siber'i ziyaret etti

banner1020

Haspolat İlkokulu’nda eğitim gören beşinci sınıf öğrencileri, Cumhuriyet Meclisi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, Meclis Başkan Sibel Siber tarafından da kabul edildi.

banner974
Haspolat İlkokulu, Siber'i ziyaret etti

banner971

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, öğretmenleri nezaretinde Meclis’e giden öğrenciler, Genel Kurul Salonunu gezdi ve Meclis’in işleyişi hakkında bilgi aldı.

Meclis Mavi Salon’da öğrenciler ile bir araya gelen Cumhuriyet Meclis Başkanı Sibel Siber, öğrenciler ile sohbet etti ve sorularını yanıtladı.

Öğrencilere hitap eden Başkan Siber, Meclisi ziyaret etmelerinin öğrenciler için güzel bir deneyim olduğunu belirterek, gelecekte ülke yönetiminde yer alacak çocukların her açıdan donanımlı olmasının önemini vurguladı.

Siber, öğrencilere tavsiyelerde de bulunarak, aldıkları eğitimin önemine ve bu eğitimin bundan sonraki yaşamlarını nasıl şekillendireceğine değindi.

Başkan Siber, öğrencilere, her zaman etraflarında gelişen olaylara karşı duyarlı olmaları, çevre temizliğine dikkat etmeleri ve içinde yaşadıkları ülkenin değerini iyi bilmeleri tavsiyesinde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.